top of page

Aikku Myöhänen 13.2.2018

Ystävänpäiväjuhlat vietettiin 11. helmikuuta

Vuoden 2018 ystävänpäiväjuhliin otettiin pieni varaslähtö ja niitä juhlittiin jo sunnuntaina 11. helmikuuta. Tupa oli täynnä iloisia ystäviä ja nauru ja juttu raikui salissa. Liisa Varho juonsi tapahtuman hurmaavasti ja luonnikkaasti.

 

Ensimmäisenä Liisa kuulutti estradille Imatran oman pojan Matti Koivumäen. Matti tulkitsi upeasti laulut ”On hetki” ja ”Niin paljon kuuluu rakkauteen”. Häntä säesti aina niin upea bändi SiTiMolli. Torvi-Olli, Sinikka Honkanen ja Timo Raines olivat saaneen vahvistukseksi bändiinsä vankan ammattilais-hanuristin Seppo Kulmalan. Bändi soitti seuraavaksi iloista dixieland-musiikkia. Tämän jälkeen Tom Smeds näytti meille kuinka nokkahuilulla saa taiottua nautinnollista musiikkia. Tosin hän kuulemma hiukan on treenannut. Muutama tuhat tuntia. Tämän jälkeen piti esiintyä lauluyhtye Huolettomien, mutta niin moni laulaja oli flunssan vankina, että esitys siirtyy syyskaudelle.

 

No päästiinpähän ajoissa tauolle ja nauttimaan keittiöväen tarjoamista herkullisista kakkukahveista. Kyllä oli nautinnollista istua pöydässä kun rouvat kaatoivat kaffetta kuppeihin iloisten hymyjen kera. Koska Seidi piti baarinsa auki, niin näkyipä monen kupin vieressä Veterano-lasikin.

 

Tauolla Sinikka Anttila ja Jaakko Tamsi kauppasivat arpoja. Palkinnot olivat hienot. Olé -lehden vuosikerta, edestakaiset lauttaliput Teneriffalle, Kalevi (Kale) Ahokkaan ruusutaulu ja Harriet Heilbutin lahjoittama kahden viinipullon ja lasin setti. Näiden innoittamana arpoja myytiin peräti 270 kappaletta.

 

Tauon jälkeen koitti päivän odotetuin hetki: Vuoden ystävien valinta. Kirkon valinta oli aina ystävällinen Liisi Pellikka. Kerhon puolesta valinta oli Reijo Raita, joka saa kaikki hyvälle tuulelle pelkällä olemuksellaan. Lisäksi Liisa kukitti Paavo Pellikan, koska hän sai ääniä sekä kerholta että kirkolta. Sinikka Honkanen lauloi heille upean onnittelulaulun.

 

Tämän jälkeen laskettiin bändi valloilleen. Se heitti mahtavan setin erilaista musiikkia. Jopa toivevalsseja. Ihan piti malttaa mielensä ettei rynnännyt sekaan tanssimaan. Päivä oli mitä parhain.

 

Tuhannet kiitokset kaikille esiintyjille ja innokkaalle ja parhaalle yleisölle.

 

Vilkutuksin Aikku

Kuvassa (vas.) Reijo Raita, Paavo Pellikka ja Liisi Pellikka.

Kahvitarjoilu oli ihan pöytiin asti, josta huolehtivat kerhon emännät. Paljon kiitoksia, paljon kiitoksia...

Juhlayleisöä oli tuvan täydeltä

Valokuvat: Hannu Hyppönen

bottom of page