top of page

Tutustumme Suomi-Kerhon talkoolaisiin

Suomi-Kerhon toiminta ja olemassaolo on pitkälti vapaaehtoistyöntekijöiden varassa. Ilman heitä toimintaa ei olisi. Vain toimistossa on kaksi palkattua ja kirjanpito on ulkoistettu. Talkoolaisia on tällä hetkellä kerholla noin 60 henkilöä. Heitä työskentelee keittiössä, baarissa, siivouksessa, kiinteistönhoidossa, tapahtumien ja juhlien järjestäjinä, kirjastossa, tiedottamisessa, kotisivujen ylläpidossa, laitteiden kunnossapidossa, toimistossa, lukuisten harrastusryhmien vetäjinä ym. Arvostakaamme siis heidän panostaan meidän kaikkien jäsenten yhteiseksi hyväksi! Tässä juttusarjassa pyrin haastattelemaan ainakin yhtä ihmistä joka hommasta.

Säde Pystynen

3.3.2019

Seidi Häikiö, "varsinainen työmyyrä"

Kenet me näemme heti kun astumme Suomi-Kerhon ovesta sisään kello 18, no tietysti Seidin tuon aina hymyilevän varsinaisen työmyyrän sillä töitä hän totisesti tekee. Lue lisää

15.2.2019

Tuula Partanen, "pieni energiapakkaus"

Mölkkyä pelataan joka toinen perjantai Reina Isabel hotellin kohdalla hiekkarannalla. Tuula Partanen toimii kerhon mölkkyvastaavana.

Lue lisää

25.1.2019

Kahvion monitaiturit

Itse kukin meistä Suomi-Kerhon tilaisuuksiin osallistuneista olemme muun menon ohessa nautiskelleet kahvion suussa sulavia makeita ja suolaisia herkkuja. On kahvia, teetä, voileipää monta sorttia, pizzaa, piirakkaa, tapaksia, torttua, pullaa ja muita makeita leivonnaisia. Nämä eivät ole syntyneet tyhjästä, ja nyt katsotaan mitä on kaiken takana. Lue lisää

4.1.2019

Esko Puuska - monen toimen mies

Tällä kertaa esitellään meidän kaikkien tuntema Esko Puuska, hyväntuulinen, positiivinen ja sovitteleva herrasmies, joka on todella monessa mukana kerhon toiminnassa. Lue lisää

4.3.2018

Maija Katajamäki vetää käsityö- ja askartelukerhoa

Maija vetää Suomi-Kerholla joka keskiviikko käsityö- ja askartelukerhoa sekä lisäksi torstaisin hän mittaa halukkaiden verenpaineita.

Lue lisää

21.2.2018

Monessa mukana: Seppo Salo ja Pirkko Kaartinen

Nyt on vuorossa todellinen työmyyrä eli kiinteistövastaava Seppo Salo. Seppo on kumppaninsa Pirkko Kaartisen kanssa toiminut Suomi-Kerholla vapaaehtoistyössä noin neljä vuotta.

Lue lisää

7.2.2018

Elvi Riipinen tiskaa

Ihminen ei tule toimeen ilman ruokaa ja elämiseen taitaa liittyä muitakin asioita mutta nyt keskitytään tähän ruokapuoleen ja haastatellaan kerholle tuikitärkeätä tehtävää suorittavaa Ellua.

Lue lisää

3.2.2018

Talkootyön veteraanit: Seppo Helva ja Sirpa Leppälä

Seppo ja Sirpa ovat toimineet Suomi-Kerhossa vapaaehtoistyöntekijöinä lähes yhtäjaksoisesti peräti 20 vuotta!

Lue lisää

24.1.2018

Liisa Syrjänen siivoaa ja hoitaa pyykit

Sarjan aluksi haastattelen vapaaaehtoistyöntekijä Liisa Syrjästä, alunperin Tornion tyttöä, joka on muuttanut työn perässä pääkaupunkiseudulle vuonna 1994.

Lue lisää

Please reload

bottom of page