top of page

Tietovisa kymppikierros 15.1.2020

Voittajaksi änkesi ennätyksellisen 66 osanottajan joukosta Eero J harvinaisella 6 alkavalla pistemäärällä 60 pistettä. Seuraavina olivat sitten vanha voittaja Mauno sekä uusi yrittäjä näillä nurkilla eli Hannu V 56 pisteellä. Kolmanneksi sijoittui Ari T, joka onkin hieman tuntemattomampi.

Kymmenen kärjessä taulukossa Rauna menetti kerralla paljon ylivoimaisesta johdostaan ja palasi melkein muiden joukkoon. Vain 10 pisteen päässä kirii Mauno, joka on jopa ohittanut Immun. Eipä ole hyvin sijoittunut Hannukaan, enää kuin kymmenisen pistettä Immua jäljessä. Vitosena kiirehtii Juha ollen 5 pistettä Esko P:tä ja Jeddyä edellä. Risto V Tampereelta nääs on jotenkin suvantovaiheessa ja kahdeksantena suorastaan pisteen 6:sia jäljessä.Reksa se kiilasi Manamansalon 9:ksi ja Osku säilyi listalla 10:nä.

Jos jostakin näyttää siltä että hän kuuluisi 10 sakkiin niin tervetuloa tsekkaamaan Jeddyltä tulokset.  Saapa nähdä paljonko Eini vetää kisailijoita 21. päivänä.  Esko saattoi saada hieman vetoapua Osmolta, jonka jatsit johdattivat keskiviikkoillan myynnin liki ennätystasolle.

Tieto 10 kierros-edit.jpg

T. Jeddy

bottom of page