top of page

Jeddy Anttila 13.1.2018

Tietokisan kehittyminen

Nyt on sitten käyty 8 kierrosta läpi. 

 

Kärjessä porskuttaa Mauno jo yli kolmellasadalla pisteellä (336).  Kakkoseksi on kirinyt Pehkosen Raimo (275).  Osaa muuten pelata bridgeäkin.  Myöskin muovimies-Risto on kirinyt PODIUMILLE. (Mulle uusi sana).  Ristolla 266 pistettä.  Veikko Harinen on valunut hopealta neljänneksi 264 pisteeseen.

Seuraavalle sijalle on aivan katastofaalisesti ängennyt Osku.  Eihän siinä sinänsä mitään, mutta kun samalla on pudottanut Jeddyn  kuudenneksi.  Siis pisteet Osku 258 ja Jeddy-raukka 257.  Seuraavana on perheyritys Pehkosen Rauna-rouva 247.  Sitten pisteen päässä ankara kirijä ja viime kisan voittaja ISO-Immu 246 pistettä.  Yhdeksäntenä on Eini 232 pointsia ja vielä 10-listalla Erkki 209 pojoa.

Esko P:hän piti viime kisan eikä voinut siten pistesaalistaan kasvattaa.  Mutta sittenkin viime vuoden voittaja ja valioluokan penkkiurheilija on pudonnut kokonaan listalta pois.  Maailman kirjat on sekaisin?

Seuraavan pitääkin sitten Jeddy ja siis putoaa edelleen.  Kaikkiin kilpailuihin osallistuneilta ruvetaan pudottelemaan huonoimpia tuloksia pois.  Kymppi-lista tulee muotoutumaan rajusti.

Tervetuloa keskiviikkona 16.01.2019 kisailemaan.  Parhaat palkitaan.

Jeddy

bottom of page