top of page

Raija Pitkänen 4.12.2019

 

Syysyleiskokous lähestyy

 

Kerhossa ennakoitiin eilen tulevaa syysyleiskokousta. Paikalle oli saapunut satakunta jäsentä. Mieltäni lämmitti nähdä, että kerhon asiat kiinnostavat jäseniä. Pääaiheena oli hallitusjäsen- ja puheenjohtajaehdokkaat, joilla oli tilaisuus esittäytyä.

 

Aluksi kerroin kerhon tilasta tällä hetkellä. Kerholla menee nyt hyvin.

Vuosi on tähän mennessä ollut huikean toiminnallinen. On ollut useita menestystapahtumia, erityisesti ne, joihin on saatu live-esiintyjiä. Oli myös suurtanssiaiset kahden orkesterin voimin Reina Isabelissa. Yleisömenestys näissä on ollut suuri. Myös retkillä on ollut jäseniä ennätysmäärä, siitä esimerkkinä viime maanantain retki Inglesin Templo Ecumenicon joulukonserttiin 60 hengen täydellä bussilla. Myös Biisikärpänen-ilta, tietokilpailu, keskustelukerho ja maanantain klubi-illat ovat suosittuja.

 

Kerhon lounailla käy runsaasti väkeä ja iltaisin kahvion ja baarin tarjonnat ovat kelvanneet yleisölle. Kirjasto on edelleen kerhon suosituin paikka. Kiinteistön ilmastointiin on saatu parannuksia ja lisää valmistellaan.

 

Kerhon hieno toiminta näkyy tuloksessa. Marraskuun lopun välitilinpäätös osoittaa, että ylijäämää on reilusti ja vielähän tässä on kuukauden ajan paljon tapahtumia.

 

Uusi hallitus saa johdettavakseen hyvässä kunnossa olevan kerhon.

 

Puheenjohtajaksi ovat ehdolla Seppo Anttila ja Raija Pitkänen.

 

Hallitukseen valitaan kolme varsinaista ja kolme yleisvarajäsentä. Tällä hetkellä jäsenehdokkaiksi ovat ilmoittautuneet Tapio Jokikokko, Ritva Koutu-Koskinen, Taisto Lindstén, Leo Lyytikkä, Liisa Syrjänen, Aulikki Tikkanen ja Olavi Wilenius. Myös Seppo Anttila on jäsenehdokkaana hallitukseen, ellei tule valituksi puheenjohtajaksi.

 

Ehdokkaaksi voi vielä ilmoittautua viimeistään yleiskokouksessa.

 

Tervetuloa yleiskokoukseen, jossa valintojen lisäksi päätetään jäsenmaksun suuruudesta, talousarviosta ja toimintasuunnitelmasta. Kokous on 9.12.2019 klo 13 kerhosalissa.

 

Raija Pitkänen

puheenjohtaja

bottom of page