top of page

Raija Pitkänen 17.10.2018

Kesä jatkuu Las Palmasissa
 

Hyvät kerholaiset, hyvät ystävät, tervetuloa Las Palmasiin ja Suomi-Kerhoon!

Kesä Suomessa on nyt tältä erää ohi, mutta se jatkuu täällä, kuten myös Suomi-Kerhon toiminta. Paljon mukavaa toimintaa ja tapahtumaa on tiedossa.

Aloitamme avajaistanssiaisilla lauantaina 20. lokakuuta, jossa musiikkia livenä ja levyiltä, hieman puhettakin ja kerhon tarjoamaa skumppaa. Tervetuloa viettämään mukavaa yhdessäolon iltaa tanssien ja rupatellen.

Kerhon viikko-ohjelman runko on suunniteltu tulevan kuukauden ajaksi ja siihen on tehty hieman muutoksia aiempaan nähden. Tietokilpailut on nyt joka toinen keskiviikko (alkaa 7.11.) ja ilta jatkuu erilaisten seurapelien parissa. Lokakuun keskiviikkoina pelataan koko ilta. Sinne voi kukin tuoda omia lautapelejä ja vastaavia, kutsua porukkaa seuraksi, opettaa osaamattomille uusia taitoja. Joka toinen keskiviikko tanssitaan.

Uutta on Biisikärpäsen vetämät visailut maanantain kerhoiltana, toisinaan kerhoilloissa lauletaan yhdessä. Keskustelukerhossa torstaisin puhutaan puhki ajankohtaisia tai muuten kiinnostavia yleisiä asioita. Esitelmäkin on saatu mukaan; silmälääkäri esitelmöi silmien terveydestä lauantaina 3.11 klo 17, jonka jälkeen ilta jatkuu tanssien merkeissä.

Perinteisinä ulkopeleinä on edelleen mölkkyä, petankkia, boulea, golfia.

Retkiäkin tehdään. Eväsretki on ohjelmassa perjantaina 16.11. ja silloin kisaillaan Aguimesin lähellä olevassa puistossa erilaisten pelien parissa, kerho tuo eväät ja osallistujat iloista mieltä. Mahdollisesti tehdään ostosretki, jos kiinnostusta on. Joulukuussa käydään seimiretkellä ja ehkä saadaan mahdutettua marraskuulle toinenkin retki. Fuerteventuran retki järjestetään vasta helmikuun lopulla, koska nyt loppusyksystä tahtoo olla tuulista ja sateista, huono juttu laivaretkeä ja ulkonaoloa ajatellen.

Loppuvuoden yksityiskohtainen ohjelma tehdään, kunhan on nähty miten nyt tarjotut tapahtumat kiinnostavat.

Tervetuloa mukaan!

Raija

Puheenjohtaja

bottom of page