top of page

13.10.2019

 

Hyvät kerholaiset

 

Tervetuloa tänne Kanarian lämpöön talven viettoon. Ja tervetuloa myös kerhon toimintaan mukaan. Kauden avajaisia vietetään jo tulevana lauantaina 19.10. tanssin, laulun, juomien ja pikkupurtavan kera.

 

Kauden toimintaa silmällä pitäen on jo pikku hiljaa tehty valmisteluja, hankittu kalusteita, kunnostettu paikkoja ja häädetty alivuokralaiset (torakat). Suursiivoukset alkavat jo maanantaina 14.10. Silloin aloitetaan keittiön perusteellinen siivous, pestään astiat, kaapit, hyllyt, uunit, siis kaikki puti puhtaaksi.

Kerhosalin siivousta jatketaan tiistaina. Nyt jo on pesty lattiat. Talkoolaisia tarvitaan ikkunoiden, pöytien, tuolien ym. pesuun ja myös alakerrassa on tilat puhdistettava.

 

Toivoisin, että teistä muutama ehtisi talkoisiin tiistaina 15.10., aloitettaisiin aamupäivällä kymmenen maissa. Porukalla tilat saataisiin kuntoon parissa tunnissa.

 

Tällä hetkellä näyttää myös siltä, että yläkerran tilojen siivoukseen kaivataan uutta tekijää, kun aiempi siistijä ei tule tänä kautena saarelle. Samoin tarvitaan tuuraaja alakerran tilojen siivoukseen kolmen viikon ajaksi, siis marraskuun puoleen väliin saakka.

 

Myös keittiössä lounaitten valmistuksessa tarvitaan lisää tekijöitä, kun pääkokki joutuu jäämään pois ainakin syksyn ajaksi.

 

Toivottavasti joukostamme löytyy tekijöitä näihin tehtäviin täydentämään mukavaa talkooporukkaamme. Ota yhteyttä toimistoon tai puheenjohtajaan tai hallituksen jäseniin. Toimisto on avoinna maanantaista 14.10 lähtien.

 

Tervetuloa talkoisiin ja avajaisiin.

 

Raija

puheenjohtaja

bottom of page