top of page

Leo Lyytikkä 7.9.2022

 

Talvi 2022-23 Las Palmasissa

 

Kesä 2022 meni Suomessa jälleen kerran liian nopeasti. Nyt on aika kääntää katseet Suomi-Kerhon toimintaan ensi talvena. Viime kevään lopulla näytti siltä, että saamme kerhon talouden toipumaan. Korona rokotti kerhon taloutta pahasti mutta pari viimeistä viikkoa näytti jo hyvältä, kun rajoituksia purettiin.

Tämä kehitys edellyttää tietenkin sitä, että saamme tarpeeksi ihmisiä käyttämään kerhon palveluja. Viime talvena saimme uusia jäseniä ihan mukavasti mutta heitä ei vielä oikein näkynyt kerholla.

 

Hallitus pohti jo keväällä jonkin verran tulevan talven toimintaa. Pääsääntöisesti ohjelma runko pysyy samana. Teemaillat, kuten juusto & viini, sekä rapuillat, pyritään järjestämään jonain muuna päivänä kuin lauantaina. Tämä siksi että saadaan pidettyä lauantaisin tanssi-iltoja kahden vuoden tauon jälkeen. Tietovisailua jatketaan, keskustelukerho jatkuu ja saunomaankin päästään. Myös syksyn retkiohjelma on jo valmiina.

 

Toiveena on, että pystymme järjestämään lounasruokailua maanantaista torstaihin. Tämä onnistuu vain jos saamme tarpeeksi keittiöön henkilökuntaa. Ei tarvitse olla ammattikokki vaan innostusta ja mielenkiintoa ruoanlaittoa kohtaan.

 

Viime talvena, kuten varmaan joka talvi, kerho kaipaa talkoolaisia töihin. Kaikki ovat erittäin tervetulleita, niin uudet kuin vanhatkin. Olisi mukavaa, jos kertoisitte halukkuudesta kerhon toimistoon tai keittiöön, tai allekirjoittaneelle. Samalla olisi hyvä tietää kuinka kauan aiotte olla saarella ja kerhon toiminnassa mukana?

 

En voi olla liikaa korostamatta sihteerimme Liisa Syrjäsen kirjoittamaa artikkelia talkoolaisten tärkeydestä. Käykääpä lukemassa se kerhon nettisivuilta: Talkoolaiset ovat kerhon voimavara.

 

Ennakkotiedoista poiketen päätimme siirtää avajaisia viikolla, eli ne ovat lauantaina 29.10.22.

 

Koitamme avata kerhon viikolla 42 eli 17.10. Silloin olisi toimisto ja kirjasto auki. Saman viikon lauantaina 22.10. pidetään jo ensimmäinen tanssi-ilta.

 

Lämpimästi tervetuloa viettämään talvea Las Palmasiin.

 

Leo Lyytikkä

leo.lyytikka@gmail.com

040 560 1954

bottom of page