top of page

Raija Pitkänen 28.10.2019

 

 

Syksyn toiminta käynnistynyt

 

Kerhossa syksyn toiminta on vähitellen käynnistynyt. Tänään 28.10. oli valmistettu eka lounas, ihanan herkullista viinissä kypsytettyä kukkoa olikin tarjolla. Hyviä ja edullisia lounaita on tiedossa jatkossakin entiseen tapaan maanantaista torstaihin. Myös päivä- ja iltaohjelmat alkavat tällä viikolla, tosin tämän ja ensi viikon maanantain klubi-illat on peruttu.

 

Syksyn ohjelmatarjonta on runsas.

Kari Vepsä trionsa kanssa esiintyy lauantaina 9.11. kerhosalissa, liput 10 €.

 

Maanantain 11.11. klubi-illassa esitellään paikallisia suomalaisia hyvinvointipalveluja, fysioterapiaa, hierontaa, kasvohoitoja.

Jazz-iltaa Nisan ja kumppanien kera vietetään keskiviikkona 13.11.

Klubi-illassa 18.11. on mielenkiintoinen konserttiesittely: Sibelius-Akatemian professori Osmo Palonen esittelee Chopinin pianokonserton nro 1 ja Rahmaninovin 2. sinfonian, jotka kokonaisuudessaan kuullaan 29.11. musiikkitalossa.

Pikkujoulua vietetään jo lauantaina 23.11. Ohjelmallinen ilta on tarkoitettu vain jäsenille, menu sisältää jouluruokia ja -juomia, liput 25 €.

Heti joulupippaloitten jälkeen maanantaina 25.11. on tietoisku paikallisista terveyspalveluista, joita esittelee sairaanhoitaja Mervi Forsman ja Mari Metsola (Euronordic).

 

Joulukuu aloitetaan saaren eteläosaan Playa del Inglesiin suuntautuvalla retkellä maanantaina 2.12. (korvaa perjantain 29.11. retken). Lähdetään iltapäivällä ja tutustutaan mm. Faro de Maspalomasin majakkaan, käydään iltapalalla ja illalla on joululaulujen konsertti Templo Ecumenicossa.

 

Samalla viikolla on Suomen itsenäisyyspäivä ja täällä perustuslain päivä.

Muistattehan, että edelleen on käynnissä ideakilpailu itsenäisyyspäivän tilaisuuden sisällöstä. Tilaisuuden tulisi ilmentää tätä aikaa, joten tarvitaan uusia ideoita. Minkälaisen tilaisuuden järjestäisit? Esityksiä odotetaan pian. Ohjelmaryhmän vetäjänä on Seppo Jeddy Anttila.

 

Kerhon syysyleiskokous on maanantaina 9.12. klo 13.00. Kokouksessa valitaan puheenjohtaja ja kolme uutta hallituksen jäsentä.

Joulukuun toinen retki 13.12. tehdään Krotiilipuistoon ja lounastetaan läheisessä kylässä.

Vuosi päätetään joulujuhlaan 24.12. ja uuden vuoden tanssiaisiin 31.12.

 

Näiden lisäksi toimintaansa jatkavat yhteiskunnallinen keskustelukerho (kokoontuu lauantaisin klo 15), askartelukerho (maanantaisin klo 14), kuoro (tiistaisin klo 16.30), tietokilpailu (keskiviikkoisin klo 18), mölkkykerho (joka toinen perjantai 10.30), espanjan opiskelu (alkeet maanantaina ja jatkoryhmät tiistai-keskiviikko klo 15).

 

Hallituskin on ehtinyt jo kokoontua. Hallitus käsitteli kerhon välitilinpäätöksen syyskuun lopulta ja totesi, että taloudellinen tilanne on kehittynyt myönteisesti. Hallitus hyväksyi syyskauden ohjelmat, hyväksyi viisi uutta jäsentä kerhoon, päätti ostaa uudet vahvistimet kerhosaliin (kosteus oli vioittanut entiset vain kolme vuotta toiminnassa olleet laitteet), vahvisti uudet hankinnat (kosteudenpoistaja kirjastoon, tuolit saliin) ja aloitti eväsretken valmistelut (uusi paikka, uudenlainen menu).

 

Todettiin, että keittiön lounastarjoilu saadaan hoidetuksi, kun kokkiporukkaan (Pate, Osmo, Helena, Anita,) saadaan mukaan Alisa Moisio, alan ammattilainen, ja osa tekee lounaan kahdesti viikossa. Lisää talkoolaisia toivotaan joukkoon mukaan. Samoin myös siivouspuolelle. Kerhosalin siivoukseen ei toistaiseksi ole saatu talkoolaista. Eikö ketään kiinnostaisi tulla lakaisemaan lattiat ja pyyhkimään pöydät ja tuolit kerran viikossa?

 

Tervetuloa mukaan!

 

Raija

puheenjohtaja

bottom of page