top of page

Jeddy 23.10.2019

 

Syksyn 2019 petankkia aloitellaan

”Kova”-petankki on jo alkanut entisellä paikalla eli bussien 1 ja 2 (ynnä muiden) Puerton päätepysäkiltä oikealle Puerton poliisiaseman vieressä. Sisään mennään kulmabaarin ovesta sataman puolella.

 

Pelataan tiistaisin ja perjantaisin 2 peliä kerralla.  Pelit alkavat 10. reikä reikä ja parasta on olla paikalla hieman ennen jotta ehtii arvontaan.  Kunhan päästään vauhtiin niin pelaajia saattaa olla jopa 60. Lainakuuliakin löytyy, mutta omat kuulat tietysti rakkaampia? Ei omia eväitä sillä juomat ja purtavat ostetaan baaristamme. 

 

Kysyä voi lisääkin 00358400205290 Jeddy

 

 

Kauden ranta-petankki jota myös bouleksi kutsutaan on jo hyvässä menossa. Paikka on Canterasin rantahiekalla hotelli Cristinan edessä.

Osanotto maksaa 5 € sisältäen juoman ja pikkupurtavaa sekä kuulat ja kentät. Pisteet lasketaan tarkoin ja kauden lopuksi julistetaan norjalainen Svein miesten  ja suomalainen Elvi naisten voittajaksi. Muista mitalitiloista tietysti kamppaillaan. Joka pelin jälkeen julistetaan 3 parhaan pisteet ja kilpaillaan vielä Champion jossa sukupuolet palkitaan vielä viinipulloilla.

 

Usein pisteidenjakotilaisuus päättyy norjalaiseen helposti opittavaan juomalauluun.

 

Lisätietoa jälleen Jeddy

bottom of page