top of page

31.10.2022

 

Syksyn avaus


 

Kerhon toiminta lähti tänä syksynä hyvin käyntiin. Levytansseissa 22.10.  oli mukavasti porukkaa ja seuraavan lauantain avajaisissa olikin tupa täynnä. Viihdetoimikunta oli järjestänyt hienoa ja monipuolista musiikkia alkuiltaan ja loppuilta sujui mukavasti tanssin merkeissä Ollin vetämänä.

Mutta sitten tulikin ikävämpiä asioita.

 

Meidän vajavainen viemärijärjestelmä meni likakaivon osalta tukkoon jo ensimmäisenä lauantaina. Avajaisissa se tukkeutui sitten niin pahasti, että vesi tulvi alakerran lattialle. Molemmista kerroista meille esitettiin 500 € laskua tukosten poistamisesta. Kuitenkin alakerran likakaivoa käyttää myös Ons-ravintola. Toista laskua esitimme Ons-ravintolan maksettavaksi. No, kumpi sitten on syyllinen tukoksiin?

Likakaivojärjestelmää oli uusittu kesän aikana siten, että Suomi-Kerholle siitä tuli maksettavaksi vajaa 2000 €, joka on kolmannes remontin arvosta. Lisäksi likakaivon pumppuhuoneen ovi oli lukittu, joten emme päässeet seuraamaan tilannetta. Nyt meillä on avain ja pyrimme myös itse seuraamaan tilannetta, ettei vastaavaa enää tapahdu.

ÄLKÄÄ LAITTAKO WC-PYTTYYN MITÄÄN MUUTA KUIN SITÄ ITSEÄÄN. EI PAPERIA EIKÄ KÄSIPYYHKEITÄ, MUUSTA PUHUMATTAKAAN.

Ohjelmaa on tarjolla pitkin syksyä, joten kaikki mukaan kerholle viihtymään.

Leo Lyytikkä

bottom of page