top of page

Sunnuntaimatinea 27.1.2019

Perinteinen talven Sunnuntaimatinea täytti kerhon salin jo hyvissä ajoin ennen tilaisuuden alkua. Tuolit loppuivat kesken ja osa joutui kääntymään ovelta tilanpuutteen vuoksi. Näin suosittu tämä tilaisuus taas oli. Ja syystä.

IMG-20190127-WA0009.jpg

Suomi-Kerhon kuoroa johti Altti Makkonen ja säestäjänä toimi kanttori Markku Ylipää. Kuoron hehkeänä juontajana oli iki-ihana Irmeli Vesterinen. Kuoro lauloi aluksi neljä slaavilaista kaihomielistä ja kaunista laulua.

IMG-20190127-WA0004.jpg
IMG-20190127-WA0013.jpg

Sen jälkeen aloitti Torvi-Ollin Juhlaorkesteri solistinaan lumoavaääninen Tuija Tiitta-Ylipää. Hän esitti kolme hienoa laulua espanjan kielellä: Fueron tres años, Historia de un amor ja Gracias a la vida. Ahti Jokinen lausui sointuvalla ja voimakkaalla äänellä Aleksis Kiven runon Suomenmaa ja lisäksi esitti Georg Malmsténin laulun Merimiehen koti-ikävä. Taas moni silmäkulma kastui tunteiden tulkin esityksestä.

 

Ja sitten pääsimme väliajalla herkuttelemaan Saaran ja Ilonan laskiaispullilla. Seidin baari tarjoili raikkaita virvokkeitaan.

Suomi-Kerhon kuoro siirtyi iloisempiin lauluihin väliajan jälkeen. Komeasti kaikuivat mm. Eviva España ja Bésame mucho. Tilaisuus päättyi hyvään mieleen kaikilla. Kiitos upeille esiintyjille, talkooväelle ja runsaalle yleisölle.

Teksti: Aikku Myöhänen

Kuvat: Pentti Viljanen

bottom of page