top of page

Asuntovälitys SISU esittäytyy

Suomalaisten talviasukkaiden määrä on lisääntynyt kovasti Gran Canarialla ja erityisesti Las Palmasissa. Mistä asunto? Siinä auttaa Asuntovälitys Sisu.

 

Sen perusti kesällä 2020 Yesica Torres Kettunen kun hän ryhtyi jatkamaan Suomi-Kerhon yhteistyökumppani Harriet Heilbutin yrityksen toimintaa.

Sisun toimisto on Calle José Franchy Roca 5:ssa, samassa talossa Suomen kunniakonsulaatin kanssa.

 

Asuntovälitys Sisussa sinua palvelevat Yesica ja Jonna.

Yesica Torres Kettunen (kuvassa oik.) syntyi ja kävi koulunsa Las Palmasissa. Kielitaitoinen nainen kasvoi perheessä, jossa puhutaan suomea ja espanjaa, kävi saksalaista koulua ja opiskeli myös englantia ja ranskaa.

Yesica toimi lentoemäntänä yli 20 vuotta lentäen etupäässä Teneriffalta Suomeen ja sitten Madridista Karibialle. Nyt hän asuu perheensä kanssa Gran Canarialla.

Syksy 2020 oli vielä Covid-19 -aikaa ja suorien lentojen puute sai Yesican toimimaan. Hän halusi auttaa suomalaisia ja näin hänestä tuli myös tilauslentojen äiti. Yhdessä Talveksi Kanarialle -tiimin ja Elämysmatkojen kanssa Yesica järjesti lennon Helsingistä Teneriffan kautta Gran Canarialle marraskuussa ja samaten paluulennot maalis- ja huhtikuussa 2021 Suomeen.

Jonna Pursiainen (kuvassa vas.) on myös toiminut yli 20 vuotta lentoemäntänä; Teneriffalta ja Las Palmasista Suomeen, Mallorcalla, Kreikassa ja viimeiset vuodet enimmäkseen Madridista Etelä-Amerikkaan.

Sisun kasvava asiakaskunta monine tehtävineen takaa töitä kahdellekin. Jonna kertoo, että piti jo heti alusta alkaen kaikesta hulinasta joita päivät pitävät sisällään.

Syntyisin hän on Rautavaaralta ja viettänyt lapsuutensa ja nuoruutensa Iisalmessa ja Mäntsälässä. Jonna sanoo omien juuriensa olevan Savossa, koska molempien vanhempien suvut ovat sieltä. Nyt Jonnalla on koti ja perhe Las Palmasissa.

sisu.jpg

Yesica ja Jonna korostavat, että he haluavat, että asiakkaat tuntevat olevansa tekemisissä luotettavien ihmisten kanssa. Sisu asuntovälityksessä pyritään hyvään laatuun, niin asiakaspalvelussa kuin itse asunnoissakin. Suomalaisten viihtyminen saarella on heille sydämenasia. Yesica ja Jonna voivat myös avustaa, jos asiakas löytää mieleisensä asunnon erilaisista nettipalveluista, esim. Idealistasta. Yesica ja Jonna muistuttavat, että asunnon omistaja määrittelee vuokran määrän, ei välittäjä.

 

Suurin osa vuokrattavista asunnoista on Las Palmasissa Las Canterasin alueella, mutta kysyntää on myös saaren eteläosista. Myös lyhytaikaiseen vuokraukseen (minimi kuitenkin 1 kuukausi tai 4 viikkoa) sopivia asuntoja löytyy, vaikka suurin osa vuokranantajista toivoo vähintään 4-6 kuukauden sopimusta.

Sisun verkostojen kautta onnistuu myös asunnon osto tai myynti. Gran Canaria Sun Properties (www.propertiessun.com) on luotettava kumppani, jonka kautta järjestyy myös kiinteistöihin liittyvät asianajopalvelut. Ja asiat hoituvat Sisun toimistossa Las Palmasissa.

 

Yhteystiedot

 

Asuntovälitys Sisu

Calle José Franchy Roca, 5, 2. kerros, toimisto 201, Las Palmas

Toimistoajat maanantaista perjantaihin kello 9-13

Puhelin toimistolle +34 828 99 98 88

Sähköposti: info@sisuasuntovalitys.com

 

Henkilökohtaiset yhteystiedot

Yesica:

yesica.kettunen@sisuasuntovalitys.com

puhelin +34 646 21 72 14

 

Jonna:

jonna.pursiainen@sisuasuntovalitys.com

puhelin +34 658 25 52 70

Katariina Kiiliäinen 12.1.2023

bottom of page