top of page

Puheenjohtajan tiedotuksia 16.1.2020


 

Ihan vaan kehaisisin meitä eilisestä päivästä.

Boulea pelattiin hotelli Cristinan edessä hyvässä säässä. Meitä kerholaisia oli 5 henkilöä ja muitakin suomalaisia oli saapunut pelaamaan San Agustinin Skandiklubilta. Peli sujui erinomaisen mukavasti parilta Ellu ja Erkki. Molemmat voittivat sarjansa ja Ellu vielä Championinkin eli sai palkinnoksi viinipullon.

Boulesta kiiruhdettiin kipinkapin Kerholle tietokilpailuihin, joihin Esko P oli kerännyt vuosilukuja, urheilua ja naiskysymyksiä vilisevän setin elikkä 20 kysymystä. Tietysti kysymykset olivat hieman hankalia suurimmalle osalle kisailijoista. Tulipa sieltä kuitenkin yksi 60 pisteen vastaus. Kisailijoita oli ennätysmäärä 66 kappaletta. Kysymysten tarkistus suuresta lukumäärästä johtuen vei jonkin verran aikaa, mutta sitä riemullisempaa oli täpö täyden salin toivottaa Osmo P tervetulleeksi.

Osmo soitteli jatsia ja kertoili jatsin alkuaikojen tekijöistä ja heidän touhuistaan. Ensimmäinen kappale jonka Osmo soitti oli St. Louis Blues. Osmo osasi eläytyä soittoonsa niin mahtavasti että minulle tuli mieleen minkä jazz-pianistin New Orleans menettikään kun Osmo syntyi liian myöhään, väärässä paikassa ja vielä väärän värisenä. Paljon kuultiin kappaleita. Minulle jäi mieleen Duke Ellington, Take the A-train sekä Summertime. Ensi kerralla otan vihkon mukaan ja kirjaan keistä kaikista puhuttiin ja mitä pianosta loihdittiin. Kiitoksia Osmo. Saamme vielä kuulla ammattimiehen kertovan ja soittavan varhaisen Hollywoodin elokuvasävelmä joskus helmikuussa.

Se on kyllä kumma kun tuo Seidikin on vaan tyytyväinen kun on aktionia eli kauppa käy. Niin taisi käydä kahvilassakin


Uskoo

Jeddy

bottom of page