top of page

Puheenjohtajan tiedotuksia 13.1.2020

Vuosi ja vuosikymmen on pyörähtänyt mukavasti käyntiin. Kerholla oli alkuun pienehköjä starttivaikeuksia, mutta osasta on kivasti päästy eroon.

 

Esimerkiksi yläkerran siivoojia ei ollut lainkaan. Talkoolaisia on sittemmin ilmoittautunut miespuolisten jäsenten mukaan jopa liikaakin vaadittavaa puhtaustasoa ajatellen. No kyllä me varmaan liiankin siisteyden kestämme.

Toinen puute oli kerhon kuoron toiminnan keskeytyminen kuoron johtajan poismenon vuoksi. Saarellemme ilmestyi Irmeli Hollolan Lahdesta ja hän pyyntöjen jälkeen suostui yhdessä kanttori Heikin kanssa harjoittamaan kuoromme esittämään vanhoja suosikkilauluja Matineassa 26. helmikuuta.

Hakusessa oli myös kerhon tiedotuksen järjestäminen. Päädyimme siihen, että puheenjohtaja kirjoittelee silloin tällöin näitä juttujaan, joita olen parhaillaan tekemässä. Seppo Kiiliäinen huolehtii kaikesta kerhon kotisivuille tulevasta materiaalista ja lisäksi kerhon Facebookista vielä kevätkauden, Jari Niemi laatii ilmoitukset ja muun painettavan tekstin ja Aulikki Tikkanen käyttää ahkerasti kerholaisten Markkinapaikka-facebooksivua.

Entinen Viihdekomitean vetäjä Aikku on vetäytynyt ansaitulle varhaiseläkkeelle. Viihdetoimikunta kokoontuu 20.1 ja silloin katsotaan saataisiinko helmikuulle ohjelmaa - ja varmaan saadaan.

Hallitus on kiinnittänyt huomiota miesten WC:n tuoksuun ja asiaan puututaan pikimmiten.

Hallituksen kokouksessa esiin nousi viime kesänä säilössä olleet Tialle tarkoitettut lastenvaunut, jotka olivat kerhon luokkahuoneessa ilman maksua. Tilanne oli sellainen, että ko. koiran omistava perhe oli jo tuonut säilöön 2 x 2 matkalaukkua á 15 € eikä näin ollen ollut mahdollista tuoda enää mitään lisää. Hallitus päättikin, että niin sanotun pientavaran säilömaksu on 5 €. Katuvaisena maksan kerholle puuttuvan maksun. Mainittakoon, että lastenvaunut ovat pakolliset mikäli haluaa koiransa nauttivan Canterasin tuoksuista ja maisemista. Käytetyt vaunut maksoivat muutama vuosi sitten 10 €.

Hallitus myöskin yksimielisesti päätti presidenttimme ja Espanjan kuninkaan valokuvien paikat ja ne ovat nyt salin kellon alla edustavassa paikassa.

Kävin tänään vaimoni kanssa katsomassa Viktor Jenua sairaalassa. Lonkkaleikkaus on onnistunut ja Viktor on reippaassa kunnossa. Hän on lähdössä kuntoutukseen Suomeen parin päivän sisällä. Viktor lähettää kaikille tutuilleen terveisiä!

 

13.01.2020

Jeddy

bottom of page