top of page

Puheenjohtajan tiedotuksia 1.1.2020


 

Pidettiinpä jännitysvaalit ja osa hallituksesta ja myös allekirjoittanut elikkä puheenjohtaja vaihtui. Vettä on jo virrannut laajalti koko Suomeen osin pohjoisessa onneksi lumenakin. Uusi tiimi aloitteli 19.12.2019 kokoontumalla esittäytymiskokoukseen ja saatiinpa siinä aikaan muutakin tulosta.

Alkuun kävimme läpi uuden hallituksen koostumusta ja tulevia tehtäviä. Suurin osa tehtävistä oli helppo jakaa. Sihteeriksi valittiin Liisa Syrjänen, joka muina tehtävinään tulee osallistumaan toimiston hoitoon. Varapuheenjohtajaksi sovittiin Leo Lyytikkä, joka muina homminaan avustaa Eero Jääskeläistä kiinteistön hoidossa erikoisalanaan sähkötyöt sekä Fred Bentkoveria ATK-puolen hoidossa.

Lounaskeittiön vetäjäksi ryhtyi Paavo Pate Pellikka samoin kuin jatkamaan kirjanpitoa. Kahvilan vetäjäksi ryhtyi Ritva Koutu-Koskinen. Viihdetoimikunnan vetäjäksi joutui Jeddy. Myöskin tiedotus on hänen vastuullaan kunnes saadaan vakituinen vetäjä.

Pahimmat puutteet ovat yläkerran siivouksessa, johon tarvittaisiin esimerkiksi päivä viikossa periaatteella 4 talkoolaista.

Keittiössä/kahvilassa on jatkuva vaje osaavista tekijöistä. Kiinnostuneet ottakaapa yhteyttä vaikka toimiston kautta.

Hallitus tulee julkaisemaan lähiaikoina niin sanotun vastuualueluettelon, joka luettelee vastuualueet, henkilöt varustettuina puhelinnumeroilla ja email-osoitteilla.

Hallitus teki myös yhden päätöksen, tosin koeluontoisena. Lounas siirtyy alkavaksi klo 13.00. Tämä muutos vaikuttaa ainakin saunavuoroihin ja mahdollisesti muihinkin iltapäivä tapahtumiin.

Kerhomme kuoro on Altti Makkosen poismenon johdosta tällä hetkellä ilman toimintaa. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan.

Kunhan tästä flunssasta selvitään niin tuntuupa lähtevän tämä uusi vuosikymmen myöskin kerhon suhteen mukavasti käyntiin.


 

uskoo Jeddy

bottom of page