top of page

Puheenjohtajan palsta 12.2.2020
 

Mennä maanantaina pidettiin jo toinen virallinen hallituksen kokous, jossa lähinnä tarkastettiin ja hyväksyttiin edellisen vuoden toimintakertomus ja tilinpäätös.

 

Tilinpäätös osoittautui positiiviseksi ja toimintakertomus oli muuttunut monipuoliseksi, koska vastuualueiden hoitajat kirjoittivat omimmalta alueeltaan tärkeäksi kokemansa asiat. Toimintakertomuksesta kyllä keskusteltiinkin.

Hyväksyimme mahtavan määrän uusia jäseniä – siis tänä vuonna liittyneet – 46 henkilöä. Lisääntynyt jäsenmäärä on näkynyt lounasjonoissakin. Olemme lähellä tilannetta, että lounasjono ulottuisi ulos asti. Tämä on tapahtunut sen jälkeen, kun jono ohjattiin alakerran WC:n sijasta ulko-oven portaille.

Lounasruokailu jatkuu tammikuun tapaan alkavaksi klo 13.00.

Muutamia kalenteriin liittyviä päätöksiä:

Ke 4.3. Eino Grön tanssittaa

Pe 6.3. talkoolaisten karonkka

La 28.3 kaihomieliset lopettajaistanssit

Hallituksen kokouksen jälkeen alkoi Kerhon hallituksen ja vastuuhenkilöiden infotilaisuus. Mehän emme enää juurikaan tarvitse uusien jäsenten infotilaisuutta, koska infotiski toimii salissa maanantaista torstaihin. Olimme ainakin periaatteessa valmiina vastaamaan mihin asialliseen kysymykseen tahansa ja tilaisuus alkoikin kysymyksellä: ”Mitä kello on”. Saatiinhan muitakin kysymyksiä ja niihin vastauksia. Mitään erikoisen hankalaa kysymystä en juuri nyt muista, mutta eniten keskusteltiin turvavalojen akkujen iästä. Jälkitarkastuksen tuloksena voin kertoa, että ne on asennettu vuonna 2012.

Jonkinmoisena ongelmana kiinnitettiin huomiota maanantai- ja keskiviikkoiltojen väen vähyyteen ja tähän suositeltiin useita parannusehdotuksia. Muuten tunnelma säilyi leppoisana, joten ehkä syyskaudella järjestetään seuraava tilaisuus, jotta saadaan käytyä läpi kesän tapahtumat täällä ja kotimaassa.

Tilaisuuden päätyttyä suurin osa yleisöstä poistui, vaikka tarjolla olisi ollut ja olikin Kerholla pitkästä aikaa PALLOT-peli. Joissakin piireissä sitä kutsutaan nimellä bingo. Ensimmäisessä pelissä oli 37,5 osanottajaa ja kakkospelissäkin vielä 22 hlöä. Voitot olivat pelaajien ostamien Pallot-korttien määrä euroina. Seuraavan kerran PALLOT-peliä voi kokeilla 17.02 Biisikärpäsen jälkeen.

 

toivoo

Jeddy

bottom of page