top of page

Puheenjohtajan palsta 20.3.2020:

Kerho on paketoitu

Istuinpa 13.3 perjantaina Farrayn Sushi-baarissa kaljalla ja minulle tuli tunne, että elämme historiallisia hetkiä. World Trade -tornien tuhoaminen muutti maailmaa suuresti, mutta Trumpin päätös sulkea Eurooppa pois USA:n lentoyhteyksistä muuttaa vielä enemmän. Eikä vain tämä päätös vaan koronavirus kaikkine jälkiseurauksineen. Tuosta illasta on mennyt vasta viikko ja maailma on mullistunut.

Suomi-Kerho on nyt käytännöllisesti katsoen paketoitu. Toimistoa pidetään vielä viikolla 13 (23.3.-26.3.) avoinna, koska on erilaista maksuliikennettä, kuten toteutumatta jääneen retken maksupalautuksia. Kerhon ruoat jaettiin halukkaille, huonekalut on peitetty, tietokoneet pantu holviin yms.

 

Nyt on alkanut tulla ilmoituksia peruutetuista paluulennoista.  Meillä on esimerkiksi vahvistamaton Finnair-lento 14.04. Tänään Finnair tiedottaa osoitteessa finnair.com tekevänsä kaikkensa, jotta suomalaiset saadaan kotimaahan. 

Nyt kannattaa niin jumiin tänne jääneiden kuin muidenkin kerholaisten ilmoitella itsestään kerhon Markkinapaikka-facebooksivulla. Siellä on paljon tietoa saaren tilanteesta.

Suomi-Kerhon kausi sitten päättyi äkkinäisesti. Muutenhan tämä vuosi on ollut varsin tapahtumarikas. On ollut vierailevia taiteilijoita, mm. Eino Grön. On harrastettu vaikka mitä. Tietokilpailussa alkaa olemaan 60 osanottajaa. Keskustelukerho suhteellisen uutena on vakiinnuttanut paikkansa. Aivan upouutena kokeiltiin tuota Pallot-peliä, vaan eipä innostanut.

 

Kiitokset kerholaisille ja erityisesti talkoolaisille. Syksyllä on sitten uudet kujeet. Toivottavasti!

 

Uskoo ainakin

Jeddy

bottom of page