top of page

Leo Lyytikkä 9.3.2023

Kausi päättymässä


Vuosi -23 on jatkunut hyvissä merkeissä. Taloutta on saatu vahvistettua ja tapahtumia on riittänyt kerholla runsaasti. Kerhon päättäjäiset pidetään 18.03. Sen jälkeen toimisto ja kirjasto ovat vielä auki maaliskuun loppuun asti. Äänestyspäivinä 22.03-25.03 ei konsulaatin pyynnöstä voi asioida kerholla muuta kuin äänestämässä. Päättäjäisten jälkeen on sunnuntaina vielä sauna auki.

Kevät yleiskokous pidettiin 06.0,3 eikä siinä ollut mitään yllätyksiä. Talous näyttää hyvältä pitkästä aikaa. Samana päivänä illalla klo 17:00 olikin sitten ensimmäinen tapaaminen ja esittäytyminen Las Palmasin kaupungin edustajien kanssa. Siitä on tarkempi yhteenveto kerhon sivuilla. Vaikka olimme etukäteen lähettäneet heille tiedon meitä kiinnostavista asioista niin tieto ei nyt oikein ollut mennyt perille. Meillä taisi olla liian paljon asioita yhdellä kertaa esitettäväksi? Tilaisuus eksyi loppua kohden vähän sivuraiteille. Tarkoitus on kuitenkin jatkaa yhteistyötä kaupungin kanssa ja palaamme syksyllä asiaan.

Päättäjäisten jälkeen laitetaan kerho kesätauolle, tehdään pientä siivousta, laitetaan kerhosalin pöydät ja tuolit suojamuovin alle. ATK-laitteet suojataan ja osa viedään holviin . Keittiön väki huolehtii sen kesäkuntoon laitosta.

Hallitus on jo linjannut ensi syksyä. Näillä näkymillä varsinaiset avajaiset pidetään 28.10. Kerho avataan kuitenkin jo mahdollisuuksien mukaan jo 16.10. Toimisto ja kirjasto ovat silloin normaalisti auki. Lounas tarjoilu alkaa myös heti kun keittiöhenkilökuntaa saapuu talven viettoon. Tietysti tarvitaan paljon muutakin talkoo henkilökuntaa, jotta saadaan asiat rullaamaan. Mahdollisesti pidetään jo ensimmäiset levytanssit viikkoa ennen avajaisia lauantaina 21.10.

Kiitos kaikille kerholaisille menneestä talvesta ja oikein hyvää kesää.

T. Leo Lyytikkä

bottom of page