top of page

Leo Lyytikkä

Puheenjohtajan katsaus 9.2.2022

Aluevaalien ennakkoäänestys pidettiin kerholla tammikuussa ja äänestäjiä oli 237 henkilöä. Vaalivirkailijoina toimivat Anttilan ja Puuskan pariskunnat, siitä suuri kiitos heille. He onnistuivat värväämään myös uusia jäseniä.

Lounastarjoilut ovat jatkuneet muuten normaalisti mutta enemmän kaivattaisiin ruokailijoita. Samoin uusi ruokailuajankohta ja pidempi tarjoiluaika on osoittautunut erittäin toimivaksi. Baari ja iltakahvion myynti on ollut vaisumpaa kuin normaalisti. Koronahan se on tietysti syyllinen tähänkin.

Maanantaina 24.1. pidettiin ensimmäinen pitkän tähtäimen suunnittelukokous. Siellä nousi esiin useita mielenkiintoisia ajatuksia kerhon kehittämiseksi. Ehkä päällimmäisenä tuli esiin se, että meillä on aika mukavasti uusia jäseniä, mutta he eivät ole vielä oikein löytäneet tietään kerholle. Olisiko uusilla jäsenillä hyviä tuoreita ideoita tai toiveita kerholle? Rohkeasti vaan, joko minulle tai kenelle tahansa kerholaiselle.

Onko kenelläkään hyvää teemaa lauantai iltojen kehittämiseksi? Yleisön vähyys näkyy, kun ei ole tarjolla mitään ohjelmaa. Huvitoimikunta on kuitenkin saanut pari musiikkiteemaa valmiiksi. Valitettavasti nämä rajoitukset vaikuttavat edelleenkin osallistujien määrään.

Kävimme 7.2. tutustumassa Skandinaviska Klubbeniin. Keskustelimme toiminnan kehittämisestä sekä jäsenmaksuista. 8.2. saimme puolestaan vieraita Teneriffan Suomi Kerhosta. Lounastimme täällä kerholla ja vaihdoimme kuulumisia, tutustuimme meidän kerhomme tiloihin ja vaihdoimme kuulumisia ja ideoita kerhojen toiminnan kehittämiseksi. Sovimme alustavasti vastavierailuista molempien kanssa.

Kerhon kevätaikataulu noudattaa perinteistä kaavaa. Kevään yleiskokous pidetään 7. maaliskuuta. Kerhon päättäjäiset on lauantaina 19.3. Seuraava viikko on vielä toimiston ja kirjaston osalta normaali. Keittiö ei enää ole auki, eikä iltatoimintaa ole. Huhtikuussa kerho on auki kerran viikossa torstaisin klo 10-12.

Korona jatkuu edelleen mutta käyrä on lähtenyt selvään laskuun. Pidetään huolta itsestämme ja jatketaan käsienpesua, eikä unohdeta maskeja ja turvavälejä.

Leo Lyytikkä

bottom of page