top of page

Puheenjohtajan palstalta jälleen                   07.12.2020

Itsenäisyytemme 103-vuosi on nyt sitten juhlittu. Juhla oli erilainen kuin normaalisti. Presidentin ja puolisonsa juhlaa näytettiin ahkerasti televisiossa. Kommentit olivat järjestään erittäin kiittäviä. Allekirjoittaneelle osui kunnia lukea Sauli Niinistön terveiset Kerhon itsenäisyyspäivän aaton seurusteluillassa. Myös itsenäisyyspäivänä osallistuin tilaisuuteen, jossa terveiset luettiin. Molemmissa tilaisuuksissa tunnelma oli juhlallisen sijasta enemmänkin kodikas ja ehkä hieman haikea. Sekavat formula-ajot kyllä sekoittivat hieman tunnelmaa.

Kyllä minä olen edelleen kunnon juhlallisen Itsenäisyysjuhlan kannalla ja yritän parastani, jotta päästäisiin jälleen Reina Isabelin isoon kabinettiin nostamaan maljaa Isänmaalle, kuuntelemaan puheita ja Kerhon kuoron esittämää Veteraanin iltahuutoa muiden esitysten lomassa.

Kerholla tarjottiin 5.12. herkkulautanen, jonka valmistaminen oli kokille apulaisineen ollut varmasti iso ponnistus. Lautanen oli erinomainen – suuret kiitokset. Kerholle on tulossa vielä tämän vuoden puolella parikin tarjoilutilaisuutta elikkä jouluaatto perinteineen sekä Uuden Vuoden vastaanotto. Olisi todella mukavaa, jos keittiöön/kahvilaan saataisiin lisää talkoolaisia. Tekijöitä odottaa myös siivous sekä ylä- että alakerta.

Las Palmasissa olevat jäsenet joutuvat näissä epävarmoissa oloissa tekemään huomattavasti normaalia enemmän pitääkseen meidät toiminnassa. Jäsenemme Suomessa voivat toimintaamme osallistua jäsenmaksunsa maksamalla ja pitämällä meille peukkua. Tottakai saarelle saapuminen auttaisi ihan eri tasolla. Pehmeitä välilaskuja - soft landings –


 

toivoo Jeddy

bottom of page