top of page

Hyvää Uutta Vuotta!                                                    

Vuosi on alkanut varsin vilkkaasti niin omalta kuin kerhon kannalta. Kiitos koko Suomi-Kerhon puolesta edelliselle puheenjohtajalle Jeddylle joka on jämäkästi hoitanut puheenjohtajan pestiä. Korona aiheutti paljon lisää haasteita.

Ainakin tämä vuosi jatkuu koronan merkeissä ja vaikeuttaa kerhon toimintaa merkittävästi. Pääsääntöisesti pyrimme pitämään kerhon toiminnan niin normaalina kuin mahdollista, kuitenkin viranomaismääräyksiä noudattaen. Jos uusia lisärajoituksia tulee, niin tiedotamme niistä heti kerhon sivuilla ja facebookissa.

Uutena aiheena onkin sitten aluevaalit, joissa voi äänestää kerhon tiloissa 12.01.2022-15.01.2022. Siitä on tarkemmat tiedotteet kerhon sivuilla ja ilmoitustaululla.

Lounastarjoilut jatkuvat kolmena päivänä viikossa, tiistaina, keskiviikkona ja torstaina. Huomatkaa muuttunut aika, klo12:30-13:30. Olisikin mukavaa, että kerholaiset saapuisivat porrastetusti, niin vältyttäisiin jonolta kerhon sisällä ja saataisiin pidettyä turvavälit paljon helpommin.

Jatkamme myös päiväkirjan pitämistä, eli laittakaa nimi vihkoon, kun tulette kerholle. Vilkaisin hieman noita nimiä ja siellä on aika paljon sellaisia allekirjoituksia mistä ei saa mitään selvää. Kirjoittakaa nimi tekstaten.

Vielä on aivan liian aikaista arvioida koronan kehitystä, mutta ottakaa kolmas rokote. Muistetaan käsihygienia ja pidetään etäisyyttä.

Leo Lyytikkä   4.1.2022

bottom of page