top of page

Las Palmas 19.11.2020

 

Puheenjohtajalta

Saimme tänään painosta uudet komeat vuoden 2021 jäsenkortit. Kerhon toimintahan on ollut lähes seisoksissa. Koska jäseniä ei ole paikalla ollut paljoakaan ovat kerhon tulot olleet mitättömät. Toivommekin, että mahdollisimman monet ostaisivat uuden jäsenkortin ensi tilassa. Jopa minulle ehdotettiin, että Kerho voisi suorastaan pyytää jäseniltään lahjoituksia toiminnan jatkamiseksi. Totta kai vapaaehtoiset lahjoitukset ovat tervetulleita. Suomi-Kerho tulee kuitenkin jatkamaan toimintaansa vaikkakin säästöliekillä.

Viralliset avajaiset pidetään 21.11.2020 klo 18.00 alkaen. Baari avataan jo klo 17.30. Koronatilanteesta johtuen kerholla voi kerralla olla vain 48 henkilöä eli puolet virallisesta vierasmäärästä 96 henkilöä. Kerholla on käytettävä maskia paitsi omassa pöydässä istuessa. Sisälle tullessa ensimmäistä kertaa saapuvat joutuvat näyttämään voimassa olevan maksetun jäsenkortin mallia 2020 tai 2021 sekä täyttämään korona-kaavakkeen yhteystietoineen ja terveysvakuutuksineen. Avajaiset ovat ensi sijassa tarkoitetut juuri saapuneille kerholaisille. Ovella joudutaan noudattamaan tiukkaa karsintaa. Tärkein kerhon tehtävä on välttää koronatartuntaa kerhon järjestämissä tilaisuuksissa. Tervetuloa.

Monilla oli varmasti Suomessa koronavilkku kännykässään. Myös täällä Kanarialla on omansa. Sain sen poimittua Android-verkkokaupasta hakemalla Radar Covid. Näyttäisi toimivan samaan tyyliin kuin suomalainen versio.

Kuulin eilen, että KESKUSTELUKERHO aloittaa lauantaina 28.11. päivittämällä Espanjan poliittista tilannetta huippuesiintyjän avustuksella. Myös seuraavat 2 lauantaita ovat saamassa esiintyjän, huippuja hekin.

Mukavaa syyskautta toivottaa

Jeddy

bottom of page