top of page

13.12.2022

Joulu ja uusi vuosi lähestyvät

 

Syksy on jo mennyt hyvässä vauhdissa ja joulu sekä uusi vuosi ovat kohta käsillä. Syksyn alkukangertelun jälkeen kerholla on riittänyt ohjelmaa, toimintaa ja yleisöä. Hetken näytti jo siltä, että jäsenet eivät tule kerholle illanviettoon, mutta yllättävän moni kerholainen sairastui koronaan samaan aikaan.

Huvitoimikunta on hahmotellut toimintaa tammikuun loppuun saakka ja niistä tiedotetaan erikseen kerhon sivuilla ja ilmoitustaululla sitä mukaa kun tapahtuma lähenee.

Itsenäisyyspäivää juhlittiin tällä kertaa kerhon omissa tiloissa. Syynä oli taloudellinen tilanne. Rahaa on mennyt muutamiin yllättäviin tilanteisiin, jotka oli pakko hoitaa pois päiväjärjestyksestä. Juhlat olivatkin oikein onnistuneet ja ennakkoon ilmoittautuneet mahtuivat kaikki sisään, noin 100 henkeä.

Tiistaina 7.12.22 meillä kävi Olé-lehden päätoimittaja Katia Westerdahl tekemässä juttua meidän kerhosta. Artikkeli ilmestyy helmikuun numerossa. Hän haastatteli minun lisäksi muutamaa kerholaista ja otti valokuvia kerhon tiloista. Jäämme jännityksellä odottamaan helmikuun lehteä. Hän lupasi lähettää tarjouksen kerholaisille Olé -lehdestä. Lehti tulisi nimellä tänne kerholle ja kesäaikana kotiin Suomeen.

Maanantaina 12.12.22 olikin kerhon syysyleiskokous. Uusi hallitus saatiin valittua pienellä muutoksella ja minullekin myönnettiin jatkoa seuraavalle vuodelle. Kiitos luottamuksesta. Kulunut vuosi onkin ollut mielenkiintoinen, esille on tullut monia asioita ratkottavaksi ja odotankin ensi vuoden haasteita.

Rauhallista Joulua ja Hyvää Uutta Vuotta

t. Leo Lyytikkä

bottom of page