top of page

 

Leo Lyytikkä 15.3.2022

Loppukiri

Kevätyleiskokous saatiin pidettyä 7.3.22 kerhon omissa tiloissa, kun paikkarajoitukset poistuivat. Siihen osallistui kaikkiaan 59 jäsentä ja 7 valtakirjalla. Joten tupa ei tullut edes täyteen. Kaiken kaikkiaan kerhon jäseniä on 454 henkilöä. Heistä vuoden 2022 jäsenmaksun maksaneita on 266. Kalenterivuoden 2021 aikana liittyi uusia jäseniä 65. Syysyleiskokouksen ja kevätyleiskokouksen välisenä aikana oli liittynyt 32 uutta jäsentä.

Kerhon päättäjäiset pidetään maaliskuun 19. päivänä. Sitä ennen saatiinkin järjestettyä monta lauantaitapahtumaa. Kyllähän se huomattiin heti, että jos kerholla ei ole tarjolla iltaohjelmaa, niin ei sinne viitsi kovinkaan moni saapua. Tästä kiitos kuuluu huvitoimikunnalle, joka sai järjestettyä musiikkiesityksiä lauantai-illoille. Tietovisa ja Biisikärpänen olivat suosittuja arki-iltojen tapahtumia. Teemaillat, kuten juusto-viini -ilta ja rapuilta olivat onnistuneita. Syksyllä on tarkoitus pitää näitä teemailtoja lisää ja monipuolistaa tarjoilua.

Kerho avataan jälleen syksyllä lokakuun 22. päivä. Saapa nähdä mikä on koronatilanne silloin? Tai Euroopan tilanne? Suunnitelmissa on, että lounastarjoilu olisi maanantaista torstaihin kuten ennenkin. Myös kerholaisia kaivataan lisää illanviettoon ja jospa saataisiin vielä lupa tanssia?

Kiitos kaikille kerholaisille menneestä talvesta. Oikein hyvää kesää kaikille ja syksyllä kaikki mukaan pyörittämään kerhon toimintaa, niin saadaan kerhon talous taas raiteilleen.

Leo Lyytikkä

bottom of page