Kirjasto

 

 

Kirjasto keväällä 2020

 

Espanjan poikkeustilasta johtuen kirjasto ei voi olla auki alkuperäisen suunnitelman mukaisesti maalis-huhtikuussa 2020. Koronaviruksen leviämistä pyritään hillitsemään mm. ulkona liikkumisen rajoituksilla.

Lainassa olevat kirjat voi palauttaa kirjaston oven viereisiin muovilaatikoihin, kerhon toimistoon tai kerhon oven postiluukusta. Jos teillä ei ole muuta asiaa kerholle, kirjat voi palauttaa myös vasta ensi syksynä.

Uusia kirjoja voi lainata vapaasti alakerran aulakirjastosta. Niitä ei tarvitse palauttaa.

 

Pysytään kotona, luetaan kirjoja!

18.3.2020 Katariina Kiiliäinen

 

Yleistä kirjastosta

 

Kirjasto kerhotilojen alakerrassa on tarkoitettu kaikkien kerhon jäsenten käyttöön, niin mielen virkistykseksi, lukuharrastuksen ylläpitoon kuin tiedonjanoonkin. Toimintakauden aikana kirjasto on auki maanantaista torstaihin kello 10-14 (välillä lounastauko kello 13-13.30).

 

Kirjastossa on jäsenten lainattavissa yli 4000 eri kirjaa. Valtaosa on kaunokirjallisuutta, mutta myös tietokirjoja on eri aloilta. Lisäksi kirjastossa on noin 300 kirjan kokoelma vapaasti lainattavissa. Kirjastoon saadaan vuosittain noin 200 uutta kirjaa jäseniltä, Suomi-Seuralta ja muilta lahjoittajilta. Uutuuksia ja kysyttyjä kirjoja ostetaan myös kerhon talousarvion puitteissa.

Kirjojen laina-aika on kuukausi. Kuluvan vuoden uutuuksia jonotetaan, siksi niiden laina-aikasuositus on kaksi viikkoa.

Kerho tarjoaa jäsenilleen maksuttoman nettiyhteyden. Kirjastosta on lainattavissa kannettava tietokone käytettäväksi kerhon alakerran aulassa.

Uutuuksia helmikuussa 2020

Uutuuksia tammikuussa 2020

Kirjaluettelo 31.1.2020

Kirjastolle uutta ilmettä 19.10.2018

  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon

© 2017  Suomi-Kerho Club Finlandia                Las Palmas de Gran Canaria