Kirjasto

Syksy 2020

 

Korona on hiljentänyt myös kerhon kirjaston. Kirjasto on toistaiseksi auki ainoastaan maanantaisin ja torstaisin kello 10-14.

Noudatamme myös kirjastossa uusia käytäntöjä: käsien desinfiointi, kasvomaskin käyttö ja turvavälit. Lainaus- ja palautuspiste on siirretty väljempään tilaan aulan puolelle. Palautetut kirjat jätetään muovilaatikkoon, josta ne otetaan desinfiointiin ennen seuraavaa lainausta. Aulassa on koreissa lainattavia uusia tai lainasta palautettuja kirjoja, joiden kannet on desinfioitu. Kirjaston hyllyistä saa myös lainata. Kirjastoon mahtuu kerrallaan kolme asiakasta.

Kirjastossa kaivataan myös talkoolaisia. Jos olet kiinnostunut tekemään esim. yhden vuoron viikossa, ota yhteyttä!

 

Katariina

Yleistä kirjastosta

 

Kirjasto kerhotilojen alakerrassa on tarkoitettu kaikkien kerhon jäsenten käyttöön, niin mielen virkistykseksi, lukuharrastuksen ylläpitoon kuin tiedonjanoonkin. Toimintakauden aikana kirjasto on auki maanantaista torstaihin kello 10-14 (välillä lounastauko kello 13-13.30).

 

Kirjastossa on jäsenten lainattavissa yli 4000 eri kirjaa. Valtaosa on kaunokirjallisuutta, mutta myös tietokirjoja on eri aloilta. Lisäksi kirjastossa on noin 300 kirjan kokoelma vapaasti lainattavissa. Kirjastoon saadaan vuosittain noin 200 uutta kirjaa jäseniltä, Suomi-Seuralta ja muilta lahjoittajilta. Uutuuksia ja kysyttyjä kirjoja ostetaan myös kerhon talousarvion puitteissa.

Kirjojen laina-aika on kuukausi. Kuluvan vuoden uutuuksia jonotetaan, siksi niiden laina-aikasuositus on kaksi viikkoa.

Kerho tarjoaa jäsenilleen maksuttoman nettiyhteyden. Kirjastosta on lainattavissa kannettava tietokone käytettäväksi kerhon alakerran aulassa.

Uutuuksia 15.11.2020

Kirjaluettelo 18.11.2020

Kirjastolle uutta ilmettä 19.10.2018

  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon

© 2017  Suomi-Kerho Club Finlandia                Las Palmas de Gran Canaria