top of page

14.1.2018

 

Kerhon retket jatkuvat entiseen tahtiin

 

 

Vuoden eka retki tehtiin Puerto de Moganiin. Bussi oli myyty viimeistä penkkiä myöten, aurinko paistoi, hyvillä mielin tehtiin matkaa. Katseltiin etelärannikon kylät ja taajamat, turkoosina hohtavaa merta ja Puerto de Moganissa nautiskeltiin aamupäiväkaffia ja ostettavaa oli markkinoilla monen moista tarjolla. Ja sitten syötiin kunnolla.

 

Mukava reissu.

 

Näissä merkeissä jatketaan. Seuraava retki 26.1. suuntautuu ylös vuorille, katsellaan mantelinkukkien loistoa vuorenrinteillä, käydään viinitilalla ja syödään kauniissa (ja edullisessa) ravintolassa. Takavuosina on käynyt niin, että kaikki halukkaat eivät ole mahtuneet ensimmäiselle retkelle. Nytkin varaudutaan siihen, että tehdään toinen samanlainen retki. Poiketkaa toimistossa näissä merkeissä, niin saamme käsityksen kiinnostuneiden määrästä.

 

Helmikuun lopun retken kohde on hieman avoinna vielä, ehkä käymme katsastamassa Galdarin arkeologisen museon ja luolia ja muuta siinä ympäristössä. Lisätietoja myöhemmin.

 

Maaliskuun alussa ennen Pohjolan kevääseen ja kesään paluuta tehdään saarikierros Gran Canarian ympäri, jotta osaamme takaisin tänne syksyllä!

 

Lisäksi on vireillä retki Fuerteventuralle. Se on pienimuotoinen, mukaan mahtuisi noin 20 retkeläistä. Retken käytännön järjestetyt hoitaa Scantravel. Tätä kirjoitettaessa ei ole tiedossa, onko saatu majoitustilaa näin suurelle porukalle. Kaavailtu ajankohta on helmikuun puolen välin paikkeilla. Lisää myöhemmin.

 

Retkirintamalla siis mukavia retkiä tiedossa, tervetuloa mukaan!

 

Raija Pitkänen, puheenjohtaja

bottom of page