top of page

Leo Lyytikkä 21.1.2021

 

Suomi-Kerho toimii koronankin aikana

 

Koronasta huolimatta Suomi-Kerho pystyi toimimaan tammikuun puoleenväliin mennessä varsin hyvin. Puheenjohtaja mainitsikin uudenvuoden terveisissään alkaneesta toiminnasta ja tässä on hieman jatkoa.

18. tammikuuta voimaan astuneiden uusien tiukempien rajoitusten jälkeen on enää toimisto ja kirjasto auki maanantaisin ja torstaisin.

Mölkky.JPG
Petankki.JPG

Mölkky- ja petankkipelit ovat jatkuneet ja moni onkin tullut mukaan. Nyt joudumme arvioimaan tämänkin tilanteen uudestaan. Osa on sitä mieltä että pelit voivat jatkua kunhan pidetään 2 metrin turvaväli. Saa nähdä miten tämä tulee toimimaan.

Patikka.JPG
Boris ja Kristine.jpg

Patikkareissuja jouduttiin karsimaan siten että nyt ei juurikaan mennä julkisilla busseilla. Sen sijaan Kristine perusti uuden WhatsApp-ryhmän, ”Boriksen Koronagorillat”. Ryhmä kokoontuu yleensä Kant-kadun päässä ja sieltä lähdemme turvavälit huomioiden liikkeelle Kalevin vetämänä. Siis Boris edellä kuitenkin.

Keittiö toiminut edelleenkin ja torstaisin on ollut keittopäivä. Nyt uusien rajoitusten aikana kokeillaan noutomyyntiä torstaisin. Maija mittaili verenpaineet aiemmin mutta sekin keskeytettiin. Salissa oli pöydissä kahden metrin turvavälit ja pöydässä sai olla vain 4 henkeä. Sali tulikin melko täyteen näillä rajoituksilla. Maskit pidettiin kasvoilla aina kun noustiin pöydästä. Nyt ovat pöydätkin toistaiseksi pois käytöstä.

 

Askartelukerho, sauna ja keskustelukerho toimivat myöskin mutta nekin ovat jäähyllä ainakin 31.1. saakka. Osa porukasta käy pelaamassa edelleen golfia.

Teksti ja kuvat: Leo Lyytikkä

bottom of page