top of page

Raija Pitkänen 9.1.2019

 

 

Hyvää Uutta Vuotta 2019, hyvät suomi-kerholaiset!


 

Uusi vuosi on käynnistynyt kerhossa vauhdikkaasti. Iltaohjelmia on ollut monenlaisia, keittiö on laittanut parastaan ja kansa on viihtynyt. Näin jatkamme.

Hallitus piti järjestäytymiskokouksen. Nyt kerhon sihteerinä aloittaa Fred Bentkover, joka jatkaa myös tietokoneitten ja musiikkilaitteiden hoitajana ja espanjankielen taitoisena avustaa ja hoitaa muitakin hommia. Varapuheenjohtajana jatkaa Seppo Jeddy Anttila, talouden- ja toimistonhoitajana Merja Häkkinen, joka on oppaana myös perjantain retkillä.

 

Toiminta-alueiden vastuuhenkilöt nimettiin, pääosin entiset jatkavat näissä tehtävissä ja ilahduttavasti saatiin uusiakin tekijöitä joukkoomme. Vastuuhenkilöiden nimet löydät nettisivulta yleistä-osasta.

Kerhon toiminta on ollut jo tähän mennessä monipuolista. Lisänä saamme tuolijoogaa torstain aamupäivään. Muitakin kerhoja ja vastaavia saa perustaa ja muodostaa, mutta kerhotiloissa alkaa olla tungosta. Mutta yritetään sovitella.

Keittiössä jatketaan maistuvien lounaiden valmistusta. Lounaiden hintoja on alennettu, lounas jäsenille vain 6,5 ja keitto 5 e, paitsi lohikeitto 6 e (ilman korttia 7,5 - 6 ja 7 e). Keittolounaissa kokeillaan myös muita kuin perinteisiä herne- ja lohikeittoja. Keittiö toivoo joukkoonsa keiton tekijää sekä työparin kokeille. Mukava porukka antaa ammattitaitoista opastusta ja ohjausta.

Kahviossa kokeillaan nyt iltatarjonnan monipuolistamista. Jo nyt on muutamana iltana ollut tapaksia. Ne ovat olleet suosittuja ja kunhan kokemuksemme valmistamisessa lisääntyvät, saamme niistä vielä maistuvampia. Tarjonnassa säilyvät pizzat, lihapiirakat sekä lohi- ja sillileivät. Kahvioon toivomme lisää tekijöitä, jotta voimme toteuttaa näin monipuolista tarjontaa. Tervetuloa, yhdessä tekeminen on kivaa.

Kerhoon olemme saaneet ammattikorkeakoulun opiskelijan, Marketta Taimin. Hänen kanssaan teemme kyselytutkimuksia siitä, mitä te pidätte kerhon nykyisestä tarjonnasta ja miten haluaisitte sitä kehitettävän.

Lähiajan toiminnasta ennakkotietona jo tässä, että kunnon tanssiaiset hotelli Reina Isabelin hienossa salissa toteutuu jo helmikuun alussa. Tanssien tahdittajina on kaksi liveorkesteria! Siitä tulee varmasti kiva tilaisuus.

Tällaisissa merkeissä vuoden 2019 alussa.

 

Raija

bottom of page