top of page

 

Hallituksen päätöksiä 30.1.2018

 

 

Hallitus päätti kerhon tiedotuksen päälinjoista. Tärkein tiedotuskanava on kerhon verkkosivut, joilla ilmoitetaan ajantasaisesti kerhon tapahtumista, julkaistaan juttuja, tiedotetaan päätöksistä. Tiedotteet tapahtumista on nähtävänä myös ilmoitustauluilla. Verkkosivujen rinnalla julkaistaan myös painettu lehtinen noin kerran kuukaudessa. Siinä on tietoja lähiajan tapahtumista, juttusarja kerhon talkoolaisista ja yksi laajempi asia-artikkeli yhteiskunnasta, jossa nyt elämme tai laajemmin Euroopasta, Suomesta jne.

Hallitus pitää tiedotustilaisuuden kerran kuukaudessa kerhosalissa. Tammikuun tilaisuus oli 31.1. Kerhon tapahtumista tiedotetaan myös Kanarian Sanomissa.

 

Kerhon kotisivuilla on linkki kerholaisten markkinapaikalle Facebookissa.

 

Hallitus hyväksyi tilinpäätöksen viime vuodelta. Tilikauden tulos on -8413,79. Tilinpäätös ja toimintakertomus esitetään kevätyleiskokouksessa hyväksyttäväksi. Kokous on 26.2.2018 alkaen klo 13.00.

 

Hallitus päätti tärkeistä kerhon kiinteistöön ja taloudenhoitoon liittyvistä asioista: uusitaan sähkösopimus, joka mahdollistaa suuremman kulutustason, hyväksyttiin vuokrasopimus kerhokiinteistön pohjakerroksen tiloista (vuokraajana taloyhtiö), hyväksyttiin kerhon kirjanpitoa koskevat sopimukset.

 

Uusia jäseniä on liittynyt tammikuun aikana kahdeksan .

 

Ystävänpäivän ohjelmallista iltapäivähetkeä vietetään sunnuntaina 11.2. klo 14 lähtien kerhosalissa. Kerhon lisäksi järjestäjänä on kirkko.

 

Suunniteltu Fuerteventuran retki on vielä vaiheessa, sillä matkatoimistolta ei ole saatu tarjousta laivalla tehtävästä matkasta. Lentomatka ja yöpyminen tasokkaassa hotellissa 13 kilometrin päässä pääkaupungista maksaa 465 euroa, retki kestäisi 2 yötä ja siihen sisältyy retki saaren pohjoisosiin. Tiedotamme tarkemmin lähipäivinä.

 

Käsiteltiin hallitukselle tehty aloite läppärin ja älypuhelimen käyttökurssista. Todettiin, että sellaisen järjestäminen on vaikeaa, mutta etsitään kurssin vetäjää. Asiasta tiedotetaan lähemmin. Hyväksyttiin vastaus hallitukselle lähetettyyn kirjeeseen.

 

 

Raija Pitkänen 4.2.2018

puheenjohtaja

bottom of page