top of page

Suomi-Kerho

 

 

HALLITUKSEN PÄÄTÖKSIÄ 24.1.2019

 

 

 

Hallituksen kokouksen pääasiana oli kerhotilojen ilmastoinnin tilanne ja akuutit ongelmat. Kuultiin, että asiantuntijatarkastuksessa oli havaittu kerhosalin raitisilmakanavan osittainen romahdus kohdassa, joka oli poikkeuksellisesti tehty teippaamalla villalevyistä (muovipäällyste). Samanlainen ongelma oli havaittu jo v. 2017 ja korjailtu. Kiinteistövastaava Jääskeläinen on nyt kanavan avannut ja tilapäisjärjestelyin toimitaan muutama päivä, kunnes lvi-firmasta saadaan metallinen pysyvä rakenne raitisilmakanavaan.

 

Hallitus totesi, että kerhon ilmastointia parannetaan myös muilla keinoin. Kerhosalin raitisilmaa otetaan nyt valokuilusta kakkoskerroksen tasolta. Kanavan ulottaminen talon katolle parantaisi kerhon tilojen ilmaa olennaisesti. Tästä käydään neuvotteluja taloyhtiön kanssa.

 

Alakerran ilmanoton koneeseen asennetaan suodatin, jottei katuilmaa tulisi tiloihimme suodattamatta. Lisäksi alakerran poistoilman rakenteita uudistetaan.

 

Päätettiin puhdistuttaa koneellisesti kerhon ilmanvaihtokanavat.

 

Hallitus hyväksyi ja toivotti tervetulleiksi joukkoomme yhdeksän uutta jäsentä.

 

Todettiin, että kerhon tilojen käyttäminen jäsenten omiin toimiin, kuten parturipalvelujen tarjoamiseen, ei ole valitettavasti mahdollista tilanpuutteen, jäsenten yhdenvertaisen kohtelun ja tilojen valvonnan ongelmien vuoksi.

 

Merkittiin, että suurtanssit Reina Isabelin salissa on 4.2., ystävänpäivän matinea yhdessä seurakunnan kanssa on kerhosalissa 10.2., vakinaisten talkoolaisten karonkka on 22.2.

 

Raija

puheenjohtaja

bottom of page