top of page

Marja Puuska:

KEVÄTYLEISKOKOUS 26.2.2018

Suomi-Kerhon kevätyleiskokous pidettiin maanantaina 26.2.2018 alkaen kello 13.00. Kokouksessa oli läsnä yhteensä 104 äänioikeutettua jäsentä, joista kahdella äänestykseen oikeutettu valtakirja. Siis 106 päätösvaltaista edustajaa sääntöjen mukaisen päätösvaltaisuuden takaamiseksi. Upeaa!


Osallistujia oli paljon ottaen huomioon, että yllättävän monet kerhon jäsenet olivat jo matkustaneet perinteisille kotikonnuilleen Suomen pakkasiin. Kevätkokouksen luonne ja maine tilinpäätöskokouksen ja vastuuvapauden myöntämistilaisuutena yleensä ei kansanjoukkoja osallistumiseen innosta. Siis toisin kuin syksyn yleiskokous, jossa suoritetaan henkilövaalit. Silloinhan valitaan kerholle puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet.


Osanottajamäärä kevätkokoukseen oli siis myönteinen yllätys. Kiitos kaikille kokoukseen osallistuneille. Teitte siitä taas kerran mieleenpainuvan kokemuksen. Kokouksen puheenjohtajina toimivat monissa kerhon kokouksissa tehtävää hoitaneet henkilöt. Puheenjohtajana Marja Puuska, pöytäkirjasihteerinä Esko Berg ja toisena sihteerinä Reino Alanko.

Kevätyleiskokouksen tuttu puheenjohtajisto: (vas) Reino Alanko, Marja Puuska ja Esko Berg. Fred Bentkover taustalla huolehti äänentoistojärjestelmästä.

Kuva: Raija Alanko

Mielenkiintoa kokoukseen toivat monet puheenvuorot, joita tämän tyyppisissä kokouksissa ei ole totuttu kuulemaan. Puheenvuoroja oli paljon, mikä osoittaa jäsenten aktiivisuuden ja kiinnostuksen kerhon toimintaan. Yhdessä eteenpäin jäsenten toivomuksin toimintaa toteuttaen oli kokouksen henki.


Huomionosoituksena pitkäaikaisesta ja omistautuneesta talkootyöstä jaettiin kerhon ansiomerkit Marja-Liisa Markoffille, Erkki Häikiölle, Seidi Häikiölle ja Maija-Riitta Seilolle.

Ansiomerkkien saajat (vas) Marja-Liisa Markoff, Erkki Häikiö ja Seidi Häikiö. Kukittajina olivat Jeddy Anttila ja Raija Pitkänen. Maija-Riitta Seilolle ansiomerkki luovutetaan myöhemmin.

Kuva: Hannu Hyppönen

Iloinen ja hyvä mieli kokouksesta jäi kevään toimintakauden päätösvaiheeseen. Kiitos osanottajille, sekä järjestelyiden sujuvuudesta niitä hoitaneille, ja keittiölle kahvi- ja korvapuustitarjoiluista, jotka kruunasivat kokouspäivän.


 

Vietetään nautinnollista toimintakauden loppusuoraa tyytyväisinä hienoon Suomi-Kerhoomme.

Kerhon puheenjohtaja Raija Pitkänen yllätti  kokouksen toisen sihteerin Reino Alangon kukilla. 

Kuva: Raija Alanko

bottom of page