top of page

Tanssikilpailut 2018 olivat tiukka kisa

Kerhollamme järjestettiin 24.1. jo  toisen kerran suurta suosiota nauttinut tanssikilpailu.


Ilma kihisi jännitystä jo ennen kisojen alkua. Tuomarit, Sisse Grünn, Markku Viitanen ja Eero Kangas olivat asettautuneet paikoilleen ja piirtelivät kuvioitaan lehtiöihinsä.

Yksi toisensa jälkeen pareja alkoi tulla ilmoittautumaan tuomareille. Numerolappuja kiinnitettiin herrojen selkään. Muutama pari meni heti tanssilattialle testaamaan luistoa. Kun 9 paria oli ilmoittautunut, kisa alkoi.

Juontajan, Markku Toivosen, oli Markku Viitanen hankkinut ihan Seinäjoelta asti. Ja mikä vilkkusilmä tämä Seinäjoen tangoexpertti olikaan. Hän innosti kilpailijat uskomattomiin suorituksiin ja sai yleisön huutamaan täysin palkein suosikkiensa puolesta.
 

Kilpailun tuomaristona olivat  (oik) Sisse Grünn, Eero Kangas ja Markku Viitanen. Juontaja Markku Toivonen vasemmalla. Kuva: Esko Berg

Kisassa käytiin kaksi kierrosta. Loppukisaan selvisi kolme paria. Tiukkaa oli tuomareille valita heistä paras.

Ykköseksi tuli pari Maila Hallikas, jota taivutteli intohimoisesti saaren oma mies José Luis García Ramírez.

Toisen sijan valtasi viime vuoden voittaja Hannu Hyppönen jolla parinaan oma armas Maija Karhula.

Kolmannen sijan nappasi pari Liisa Härö ja Juan Ceballos.

Voittajat saivat kuohuvaa ja suurta mainetta. Voittajien nimet kaiverretaan upeaan pokaalin, jonka lahjoitti Helsingin Pihaleikkiväline Oy/ Markku Viitanen.

Voittajien riemuhuuto. Keskellä voittajapari Maila Hallikas ja José Luis García Ramírez, oikealla toiseksi tulleet Maija Karhula ja Hannu Hyppönen ja vasemmalla kolmannen sijan saaneet Liisa Härö ja Juan Ceballos.

Kuva: Esko Berg

Onneksi olkoon!  !Enhorabuena!  Kuva: Hannu Hyppönen

Mainio juontajamme Markku Toivonen on myös Suomen mestari ilmatangon taivutuksessa. Hän näytti meille mallia, kuinka tanssi kulkee. Ehkäpä pääsemme ensi kaudella tästäkin kilpailemaan.

Ilta sujui kuin valssi kesälavoilla. Nyt kaikki treenaamaan intohimoisia askelluksia vuoden päästä järjestettäviin kisoihin.

Aikku Myöhänen

bottom of page