top of page

Retket syyskaudella 2017

Syksyn 2017 retkiohjelma alkaa hahmottua


Aulikki Tikkanen 12.4.2017
 

Suomi-Kerhon retkien säännöt
 
Retkipäivä on perjantaina. Uusi retki tulee myyntiin seuraavana maanantaina. Samalla laitetaan ilmoitus Suomi-Kerhon koti- ja Facebook-sivuille.
Retket myydään Suomi-Kerhon toimistosta. Retki maksetaan ilmoittautuessa. Maanantaista keskiviikkoon VAIN jäsenetukortilla, sen jälkeen vapaasti viisi päivää toimiston aukioloaikana. Toimintakalenteriin merkittyjä retkiä ei voi varata puhelimitse, netissä eikä sähköpostilla.
 
 

Yhteistyön lisääminen paikallisen yrittäjän kanssa
 
Olen käynnistämässä yhteistyötä espanjalaisen retkiä tekevän yrityksen kanssa. Heidän kanssaan on mahdollisuus räätälöidä "mitä tahansa". Heillä on viralliset luvat toimia. Jokaiseen retkeen sisältyy kuljetukset kohteeseen, vakuutukset, opastus/valvonta (aina 3 henkilöä) ja tulkkaus. Ruokailut ovat omakustanteisia.

Retkiä voidaan järjestää mitä erilaisimmilla teemoilla: historian tuntemusta lisääviä (Las Palmas ja saaren muut osat), gastronomisia, ekologisia (kasvit, eläimet), luolavaelluksia, kalastus, astronomisia (tähtitaivaan katselua Aldeassa tai vaikkapa Fuerteventuran saarella), Gran Canarian militaarialueeseen tutustumista, extremeretket, kuntoiluryhmät ja perheretket (joulu-ja hiihtolomalaiset). Voidaan järjestää ihan meille räätälöityjä retkiä toiveiden mukaan.  Heillä retket tehdään lauantaisin, mutta voimme sopia jostain muustakin päivästä. Saan heiltä tarjouksen Suomi-Kerholle hinnasta kesän aikana. Eikä tarvitse olla bussillinen ihmisiä, pienempikin asiasta kiinnostunut ryhmä riittää. Laitan ehdotuksia kotisivulle ja Facebookiin, kunhan asia etenee. Gran Canarialta löytyvät kaikki maapallon 13 maanosaa!
 

 

Toimintakalenteriin merkityt retkipäivät
 
3.11, 17.11 (piknik-, pelailu-, palloilu- ja toisiimme tutustumisretki kahdella bussilla), 1.12, 15.12 ja 29.12.
 

 

Tulevia kohteita
 
Euroopan ainoa kahvitila Agaetessa ja Puerto de las Nieves
Fuerteventuran retki (Teneriffan suomikerholaisten kanssa?)
Jalkapallomatsiretki Las Palmasin areenalle
Jardin Canario, kasvitieteellinen puutarha
Bandaman kraateri, viinitilat, Santa Brigida
Finca Canarias -  Aloe Vera, Kivimuseo, ravintola luolassa
Puerto de Mogan, ostoksia, Kissojen kanjoni, edestakainen risteily Puerto Ricoon (pitää tietää ennen lähtöä moniko osallistuu risteilyyn)
Luffa Company, luonnonmukaisten pesusienien valmistusta Arinagassa
Mantelipuiden kukkimisen aikaan parikin retkeä saaren eri osissa alkuvuodesta 2018
Las Palmasin kierros – satama
Tirma, suklaa-, keksi- ja kahvitehdas Las Palmasissa
 
Seuraa www.suomi-kerho.net ja facebook-sivuja, koska retkien toteutuspäivämäärät ovat vielä auki. Myös toimintakalenterin ulkopuolella tehtävät retket jäsentyvät tarkemmin syksyn aikana.

bottom of page