top of page

Petankkia 3.1.2018

3.1.2018 pidettiin Kerhon uuden hallituksen kokous. Siinä minutkin valittiin jatkamaan petankin (boule) ja golfin vetäjänä ja vpj:ksi. Mukavassa ilmapiirissä pidetty kokous venyi, joten jouduin  hieman livistämään ennen kokouksen loppumista. No ehdin juuri ja juuri rantabouleen ennen entistä Ankkuria ja saavuin toiseksi viimeisenä paikalle. Olikin mukava tavata tuttuja parin viikon sairausjakson jälkeen.

Peli alkoi mukavasti ja jatkuikin niin  hyvin, että saavutin mainion 38 pisteen määrän. 38 pistettä on niin hyvä pistemäärä, että "ammattilainen" Svein on sen kerran syksyn alussa saavuttanut, mutta kukaan ei siis parempaa! Jostain syystä paikalla ollut ruotsalaismies tunki minulle väkisin punaviinipullon käteen. Pullo on Campo Viejo Crianza 2014 Riojan alueelta. Enpä ole ole vielä maistanut. Pelin jälkeen heitettiin Championia, josta oli myös punaviinipullo Pata Negra Gran Reserva 2008 palkintona. Herrasmiehenä en edes tosissani yrittänyt voittaa  naisten Championia Inga-Lill:ia, mutta niin vain vahingossa kävi, että saatiin Ellun kassissa kantaa kahta pulloa kotiinpäin.

Eikä siinä vielä kaikki.  Ellu voitti naisten pelin.  Lisäksi ilma oli upea.  Myöskin lähistön lepotuoleissa lepäilevä turistijoukko oli katsomisen arvoista.

 

Jeddy

bottom of page