top of page

Finnish Open 26. ja 28.3.2018 Las Palmerasissa

Järvisen Timolla oli/on tarpeeksi energiaa järjestää yllämainittu Golf Club Las Palmerasissa. Kilpailu on kaksipäiväinen 26.3 ja 28.3 ja varsinkin jälkimmäisenä päivänä on kannustus joukot tervetulleita.  Kilpailu - siis jälkimmäisenä päiväna - päättyy paikalliselle 19-väylälle.

 

Ilma ei ollut aivan paras maanantaina kun kolmantena ryhmänä lähdimme Eijan ja Hannun kanssa peliin hieman yli klo 12.00. 

 

Lähdin ensimmäisenä ja eka lyönti osui hieman pallon kylkeen ja se lensikin sitten reippaasti ja katosi kaktusten joukkoon. Toinen väylä sujuikin hieman paremmin enkä menettänyt sillä yhtään palloa. Kolmatta väylää pelatessa edellä oleva joukkue puhkesi karmeaan huutoon. Kädet huitoivat ja osoittelivat Pertsaa. HOLE IN ONE neljännellä reiällä. Siis mikä tuuri. Kaikeksi onneksi 19-reikä oli suljettu. 

 

Ihan ilmaiseksi Pertsaa ei kuitenkaan päästetty sillä Farraylla Hannu ja minä nautimme maittavat huurteiset holari-miehen piikkiin.

Kaikki 17 pelaajaa pääsivät kentän läpi ja joillakin oli vielä energiaa kävellä takaisin kaupunkiin. Itse en pääse toisen päivän kilpailuihin sillä petankki-puolen edustustehtävät vievät beachille hotelli Cristinan eteen klo 15.00 jolloin jaetaan kauden palkinnot.

 

Jeddy

bottom of page