top of page

Seppo Anttila 12.4.2017

Vika golf-juttu tältä kaudelta Las Palmasista

No maanantaina meitä piti lähteä 3 pelaajaa siinä klo 10 Las Palmerasiin golffailemaan.  Pari ehtikin jo peruuttamaan, jote puhuin meidän Sinikan ympäri.  Bussilla perille ja uhrattiin 2 € harjoituspalloihin.

 
15 vuoden tauon jälkeen keltaiset pallot lensivät peloittavan hyvin ja suoraan. Sitten hieman puttailimme ja lähdimme pelaamaan. Mulla alkoikin hienosti sillä tein ykkösellä elämäni kuudennen birdien. Suuri oli pelkoni ja myös hämmästykseni, koska Sinikka teki perässäni sen saman eli birdien.

Tämän jälkeen tahti hieman laski, mutta tein kuitenkin elämäni seitsemännen birdien reiällä 12. Vielä reikä 14 - se pitkä - meni neljällä, joista ikävästi 3 oli puttia.
Sitten ryhtyikin vesi loiskumaan eli tuli kirjattua 8 ja pari pikku ristiä kadonneiden pallojen muistoksi. Molemmilla puolilla vesipuoliskoa kenttä siis tökki.


Otettiin sitten taksi Farrayn aukiolle. Ehdotin birdien kunniaksi muutamaa Veteraanoa, mutta perheen pään mukaan yksi olut kyllä riitti. Otin kuitenkin müncheniläisen.

 

Tiistaiaamulla olikin sitten viimeiset petankit Puerton kentällä. 17 pelaajaa. Viimeisen matsin hävisin musertavasti 1-13.  Ensi kauteen on vielä aikaa, joten harjoitella ehtii.

Kiitoksia kaikille ja lokakuussa uudet kujeet

toivoo Anttila

bottom of page