top of page

Simo Sundqvist on Suomi-Kerhon 9-pallon mestari 2017

Biljardin 9-pallon finaali pelattiin 28.02.2017. Kisaan osallistui yhteensä 18 pelaajaa. Palkinnot jaettiin lauantain tanssi-iltana 04.03.2017.

Voittajat ovat kuvassa pokaalit kädessä. Keskellä on voittaja Simo Sundqvist, vasemmalla kakkonen Seppo Anttila ja oikealla kolmanneksi tullut Mauno Pitkänen. Palkinnot jakoivat biljardivastaavat vas. Esko Puuska ja oik. Eino (Eikka) Pesonen.

9-pallo on siinä mielessä mielenkiintoinen ja yllätyksellinen peli, että siinä voi hyvällä tuurilla huonokin pelaaja päästä pitkälle ja mestaripelaaja pudota kisasta jo alkumetreillä. Näin kävi moninkertaiselle mestaripelaajalle Esko Puuskalle, joka putosi kisasta ensimmäisenä.

 

8-pallon mestari Mauno ja 9-pallon mestari Simo pelasivat kisan jälkeen kahdesta voitosta poikki molempia pelejä. Mestaruus jäi tältä osin ratkaisematta. Pelit päättyivät 1 -1. Molemmat voittivat oman pelinsä, joissa olivat mestaruuden saavuttaneet.

 

Palkintojen jaon jälkeen pelattiin pikakierros 9-palloa, jossa Eikka oli mahdottomassa iskussa voittaen kaikki vastustajat.

 

Teksti ja kuva Esko Berg

bottom of page