top of page

Jeddy Anttilla 26.10.2019

Avajaistanssit 19.10.2019

Eipä kuulunut kuin ihastuneita huudahduksia kun kerholaiset ensimmäistä kertaa astuivat sisään juhlasaliin.  Syynä olivat tietysti tutut, joita ensimmäistä kertaa portailta nähtiin, mutta myös salin uusi kevennetty ilme. Pj. Raijan johdolla tämä oli tehty kesän aikana vaihtamalla 40 kappaletta tuoleja kevyempiin ja jopa mukavampiin.  Lisääkin pyritään vaihtamaan kun vanhoista pääsisi eroon.

Kello 19 maissa Raija toivotti ystävät ja kylänmiehet tervetulleiksi ja kauden avatuksi.  Lisäksi hän kertoi hieman kerhon tulevasta ohjelmasta.

Aikku ja Torvi-Olli pistivät levyt soimaan.  Alkuun hiljakseen, jotta pystyi juttelemaan ja sitten vähän kovemmalle.  Tanssilattia pysyi kuitenkin yllättävänkin tyhjänä varmaankin koska tutut tapasivat toisensa ensi kertaa pitkän kesätauon jälkeen.  Sali ei myöskään ollut läheskään täynnä vaikka vieraina oli sekä turisteja että Skandi-klubin edustajat. Tunnelma oli kuitenkin leppoinen ja tilaisuus päättyi asianmukaiseen aikaan. 

Joukossa vieraana oli ammattimies Kalle Saarinen, jonka valokuvia on ohessa. Kallen toivomme tapaavamme vielä myöhemminkin kerhon tilaisuuksissa.

IMG_2489.jpg

Keskellä Skandi-klubilta tulleet vieraat Stefan ja Silvia. Taustalla häämöttävät Hannu ja pj Raija.

IMG_2491.jpg

Vasemmalta Taisto, Kari, Marja ja Maija. Nenä ja parta näyttäs hieman Sepolta.

IMG_2494.jpg

Toinen illan vetäjistä, Torvi-Olli, sekä uudet Suomi-kuvat taustalla.

IMG_2496.jpg

Vasemmalta Tuula P., Anja, Anna-Maija sekä Altti, kuoromme johtaja.

IMG_2506_Baari.jpg

Kerhon Sampo ja iloiset Immu ja baarimestari Seidi.

IMG_2507.jpg

Toinen illan vetäjistä, Aikku.

Teksti: Jeddy Anttila

Kuvat: Kalle Saarinen

bottom of page